Antisociala

24 11 2007
De vreo 2 zile singurul loc unde ma simt bine este la scoala. Pentru ca acolo oamenii nu interactioneaza cu mine decat un minim strict necesar si inutil. Adica eu de cateva zile “trec” prin oameni. Habar n-am ce imi spun. Si pe unii chiar ma straduiesc, imi dau toata silinta sa ii ascult. Nu imi iese. Ma pierd undeva si tot filmul exterior devine asa… ceva de fond. Asa ca daca va treziti ignorati, n-o luati personal si nici nu va simtiti speciali.

Doar ca la scoala stau cel mai putin… La lucru cel mai mult. Dar la lucru am descoperit alternativa cursurilor de actionari, macar sa nu se mai chinuie oamenii sa incerce sa vorbeasca cu mine daca nu vor sa bage la loto.

Si acasa… acasa a devenit o notiune bizara, enervanta, iritanta, cu miros de spital (e doar psihologic, de fapt, e inecata in betisoare fenf shui… smiley care ridica sprancene urat si enervat) si … si cam atat. Si evadarea in rock nu este o optiune din varii motive. Odata ca este ca naiba de frig acolo… pe urma… s-a umplut cu tot felul de oameni noi si ciudati. Si cum nu-i pot da afara pentru ca ei “este” multi si eu nu detin rock-ul cu certificat de proprietate… ma joc de 2 zile un joc mega cretin… Cradle of Rome. Fraaaate!

So… concluzia ar fi mai multe. Ca sa continui cu agramarea. Odata ca people are evil. A doua, cata a avut dreptate. A treia… people are fake. Si last but not least… dupa un o perioada destul de mare de interactiune cu un om ar trebui sa stii ce sa-i spui, nu?

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s




%d bloggers like this: