Ce faci de summit? Ma duc la bazin :D

2 04 2008
Asa, cica ieri a aterizat Bush in Romania. Informatia mi-a ajuns pe la ureche dar, sa imi fie scuzata ignoranta, nu ma intereseaza. Bush este unul din oamenii care nu imi provoaca decat reactii adverse (rar, atunci cand am nevoie sa imi vars nervii pe cineva si imi “iese” in cale).

Dar nah… am vazut masinutele pentru summit aliniate frumos in fata urateniei aleia mari (Casa Poporului) asa ca trebuia sa aduc vorba si despre summit in blogul asta.

Partea interesanta (pentru mine) vine abia acum. Cand comunic populatiei, mapamondului, galaxiei (etc etc etc) ca am fost la bazin. Si nu, nu m-am inecat. Si cred ca maine o sa am o febra musculara de o sa ma misc in reluare… daca tot nu doare in reluare.

Si mi-am primit prajitura geniala. Pe care nu stiu cum o cheama dar numele ei va ramane “prajitura geniala”. Impartita frumos cu inca 3 muritori. Carata de undeva de la limita olteneasca a judetului.

Si am scapat si de examen azi… asta din categoria “careful cat de tare injuri un muritor de-a lungul timpului ca s-ar putea sa ajuga in spital”.

Si fara categorie… ma duc sa dorm.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: