Oameni… si eu

20 09 2008
Am tendinta de a schimba oameni. Nu stiu daca radical sau nu, dar tendinta exista. Sau nu imi gasesc cuvintele potrivite de a le spune ca, fara sa aiba fite, au o atitudine aiurea fata de orice.

De fapt, problema mea maxima este ca in momentul asta ma vad pe mine at some point in my life in omul pe care cateodata imi vine sa il dau cu capul de pereti sa il trezesc la realitate. Si that particular point nu a fost unul genial al vietii mele… probabil de asta. Sau doar imi caut scuze.

Dar in perceptia mea de om care cateodata se vrea idealist, un prieten in adevaratul sens al cuvantului nu te considera cool and funny orice tampenie ai face. Te mai ia si te mai da si cu capul de pereti cand o iei pe aratura. Sau doar imi caut scuze.

Si daca nu as fi facut asta si alta data… daca nu m-as fi convins ca oamenii nu isi schimba perceptii si mentalitati doar pentru ca ma trezesc eu vorbind cvasiinteligent poate chiar as avea o scuza. Ma-sa, nici eu nu cred ca in fata mea e un geam foarte curat pana nu il sparg. Cu capul, de preferat. Asa ca ce pretentii am de la restul?

Well, AM! Pentru ca stiu ca am de la cine sa am. Sau ma rog, tind sa cred ca am de la cine. Ca poseda materie cenusie care gandeste. In schimb am primit replica acida ca “you don’t know me at all”. Bun, se accepta. Poate nu am nici cea mai vaga idee. Dar deja-vu-ul ma omoara.

Sau poate m-am obisnuit cu “tu ce zici?” regarding no matter what… de la tenisi la job si chestii in care eu chiar nu am nimic de zis.

I’m lost… si discutiile de “unde credeai acum 5 ani ca o sa fii acum?” la miezul noptii nu au ajutat prea mult.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: