Si a inceput…

20 03 2009
… the middle age criza, cred.

DVD-urile stau frumos ordonate, pe categorii, in borcane. Mai exista si 2 borsete identice (ma rog, pe a mea a trebuit sa o pictez cu marker rosu ca altfel nu puteam eu sa respir cred) care contin DVD-urile EI si DVD-urile LUI. Chestii tehnice, gen windows, drivere specifice (pentru ca laptop-urile noastre, in afara de incarcator, refuza sa aiba altceva in comun), jocuri (in a LUI) si diverse DVD-uri cu kituri de Java, C, C++ etc etc etc (in a EI). Ieri m-a apucat revolutia. Si am facut ordine pe birou, am sters TOT praful. Azi am pus frumos fiecare caiet, fiecare carte, fiecare foaie la locul ei. Sau la noul ei loc, depinde. Fara sa spuna nimeni nimic. De la mine putere.

Deci ceva nu e bine. Acum… golesc HDD-ul de seriale, filme pe care le-am vazut dar pe care at some point o sa vrem sa le mai vedem o data, pozele de anul trecut (care sunt incredibil de multe… and yet not enough), bla bla bla si pe urma ii reinstalez windows-ul. Nu ca nu ar merge, dar il vreau eu gol si brand new pe luni cand o sa configureze the smart teach serverul de sql (eu nu stiu sa fac asa ceva).

Asa ca deduc ca am patit ceva. Nu mi-a cazut nici o caramida in cap, nu m-am impiedicat sa dau cu capul de bordura… am o amarata de raceala, combinata cu ceva inceput de astenie. Dar asa ceva am mai avut. Asa ca singura explicatie e ca I am getting old. Desi ca si contraargument ar fi pornirile razboinice inca existente impotriva tipelor gen Barbie care ma fixeaza cu privirile de parca ar vrea sa imi ceara numarul de telefon (de fapt, motivul este altul si are ochii mai albastri ca ai mei). So I am not getting that old.

Si poate stie cineva… unde naiba sta ascunsa primavara? Stiti voi… chestia aia care condamna geava groasa la exil in dulap urmatoarele 6 luni, bocancii in debara si care aduce goana dupa tenisi si hanorace… Ca eu una nu o vad. And I should, mama ei de hipioata!


Actions

Information

One response

23 03 2009
ambasadoarea

Sa ma pis eu pe blogspotul asta? Sa ma pis, da? :)) Chiar ma intrebam cand mai scrii si tu ceva, ca el in blogroll nu arata nici o noutate si ete cate am pierdut… ntz, ntz, ntz, not good 😀 Partea cu “I’m getting old” ma face sa rad cu superioritate 😀

Leave a comment