Directii noi

23 03 2009
There comes a time in viata oricui cand ii vine sa o ia razna. Sa dea naibii tot si sa plece pe Luna daca se poate. Sau macar la mare, ca e la o altitudine rezonabila.

Muritorii norocosi isi permit sa faca asta. Sa zica “screw you, guys, I’m going home”, sa se ia si sa se duca. Si sa ignore scoaterile de ochi usturatoare de dupa. Meritate sau nu. Din experienta stiu, insa, ca scoaterile de ochi sunt egoiste, nedrepte si subiective. Tot din experienta stiu ca e mai bine sa iti fie bine tie, decat sa faci ulcer stresandu-te de soarta altora. Da, sunt cinica si egoista. Dar prea mi-a pasat de altii mult. Asa ca am avut si eu momentul de bagat picioare, luat si dus.

Revenind. Pentru ca sunt eu, o sa contrazic “muritorii norocosi”. Muritorii cu … tupeu? Sau cu putin curaj.

Nu inteleg oamenii care stau atasati de cineva mult timp, cand e clar ca CEVA-ul de candva nu mai este. Sau nu ii mai inteleg. Dar cred ca vine o clipa, un minut cand stii ca trebuie sa iti bagi picioarele. De ce nu o faci? Well, de cele mai multe ori din puterea obisnuintei, o inertie instalata adanc in partea aia a creierului care functioneaza mai des decat partea rationala.

Da, da, da… “somnul ratiunii naste monstrii”… dar de cele mai multe ori naste monstrii fericiti.

Nota: prezentul post nu are o directie. Dar de ceva vreme studiez pe cineva care (putin prea tarziu) a avut tupeul sa spuna “screw you and fuck off”. Mult mai civilizat. Iar acel cineva de atunci e vesel, radiaza si da din urechi de fericire. Si daca as pierde putin timp sa ma uit in oglinda, cred ca as vedea acelasi lucru si la mine. So tind sa cred ca “fuck off” nu e musai ceva rau 🙂

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: