Post – vacanta

21 04 2009
Nu stiu exact care vacanta. Eu din ianuarie sunt intr-o vacanta perpetua si continua si deja mi s-a acrit de ea. Treaca de la mine. Deci post – vacanta, ca asa vreau eu. Vacanta mamei, a lui EL (daca se leaga cineva de gramatica ultimei expresii, EL este un nume propriu dat de mine… asa ca “lui EL” este perfect corect gramatical).

Ce s-a mai intamplat… a aparut Soarece. Soarece este un hamster nebun. Care hamster nebun are casuta cu 2 etaje si coliba la etaj. Hamsterul stie sa isi faca curatenie in casuta de la etajul 2. Si incearca sa evadeze rozand gratiile de la casuta. Evident, noaptea. Asteapta strategic sa adorm eu si incepe. In prima noapte m-am speriat atat de tare ca am sarit ca nebuna din pat ca nu stiam ce naiba se intampla. Si eu nu ma trezesc usor, ca veni vorba. Azi noapte, Soarecele a fost dezamagit. Eu nu am putut sa dorm si se pare ca el (ma rog, e o “ea”, dar astea sunt detalii) nu gaseste amuzanta incercarea de evadare daca are public. Asa ca a renuntat repede. Ce mai face Soarece iesit din comun? Se spala pe fata cu apa din bidonasul de apa. E asa… destul de fenomenal in legea lui.

dsc00680

Talentele mele scriitoricesti au ajuns pe blogoree.ro … Eu inca nu am studiat despre ce e vorba… Dar e de bine cred 🙂 Soon I will be famous si o sa semnez monitoare sau ceva… Ironia e la adresa mea, in caz ca se simte cineva ofuscat.

Si atat. Initial, cand am deschis laptopul in alt scop decat triburile in ultimele 3 zile, aveam o gramada de idei… chestii pe care vroiam sa ma revolt, chestii care m-au distrat, chestii care… Dar despre asta, intr-un episod urmator.

Ca o chestie… nu vinde nimeni o Dacie? Din 1900 toamna, undeva la 10 milioane de lei vechi? 🙂

Advertisements

Actions

Information

3 responses

22 04 2009
ambasadoarea

Ce fata de tampit are domnul soarece 😀 Mi-a adus aminte de alt dement, ala din Bolt, ai vazut filmul?

22 04 2009
Liana

Nu. Mie lumea imi zice ca Soarece seamana cu ala din Ratatouille.

22 04 2009
ambasadoarea

Asta pentru ca nu au vazut Bolt 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: