De ce nu imi place mie sa mi se mute vecinii

29 04 2009
Pe vremea lui Maksay si a lui analiza matematica (1 si 2, cu trecere prin matematicile cele mai speciale), vecinul de langa asculta manele. In bucatarie. La 3 noaptea. Pentru a vedea de ce trilurile lui innebunitoare erau o problema pentru nervii mei, trebuie mentionat ca bucataria lui era perete in perete cu camera mea. Si ca eu DOAR la asemenea ore invatam. Pe ritmuri de Tapinarii (cred ca asta e cauza pentru care nu mai ascult acum asa ceva, decat rar si nu cu aceeasi placere… dar pe vremea aia Tapinarii erau o amintire a unei povesti). Deci “lalala”-urile primite lound and clear prin perete nu se intelegeau cu piticii mei care dansau.

Intre timp, am invatat sa traiesc cu vecinul pe scara. Adica am schimbat camera. In coltul opus al apartamentului, sa isi poata satisface cetateanul dorintele muzicale la ce ora vrea fara sa mi se sinucida mie neuronii. Doar ca intre timp si vecinul s-a insurat. Si a produs plod. Deci liniste si pace all the way.

DAR… taman acum, cand relatia noastra rezumata la “Ceau” cand ne intersectam pe scara se construise asa frumos… el se muta. Cu nevasta, plod, manele, mobila, tot. Iar muritorii care au venit in locul lui s-au apucat de amenajat. Si duduie, si hurcuie, si bat, si… aaaa!!! Fac asta de 2 saptamani si dupa cum arata nu simt nevoia sa termine curand.

Deci mai bine vecinii la care le-am invatat tabieturile nocturne decat unii care au ceva cu somnul meu de dimineata. Nu ne place de astia, am decis.

Oare daca ascult din nou Tapinarii o sa treaca mai repede?

Advertisements

Actions

Information

One response

29 04 2009
Chris

Eui zic ca aia au plecat din cauza ca tu erai prea linistita. Linistea poate fi apasatoare, sa stii :))
Cat despre astia, daca tot sunt in lucrari eu zic sa dai muzica la maaaxxxiimmm, poate se gandesc sa isi izoleze peretii, just in case :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: