Help them – wear a poppy

29 10 2009

Spre deosebire de cum suna titlul, asta NU este o campanile de sustinere, este o anticampanie.

Cine e de acord cu mine ca americanii sunt retardati, sa ridice mana sus. Cine e de acord cu mine ca americanii NU aveau ce sa caute in Afganistan (niciodata nu o sa stiu sa scriu corect numele tarii asteia) sa mai ridice mana sus. Si – in sfarsit – cine e de acord cu mine ca Britania cea mare mananca acelasi rahat referitor la tara al carui nume nu i-l stiu scrie corect, sa tina amandoua mainile in aer.

Doar ca Britania cea mare mananca putin mai mult rahat. Nu stiu ce campanii de reintegrare exista in State pentru cetatenii proaspat intorsi dintr-un razboi unde 1. Nu aveau ce cauta si 2. Se merge in principiu pe baza de voluntariat, dar aici deja ma obsedeaza. Am gasit in sfarsit un post de radio fain aici. Absolute Radio pe numele lui (google it, se poate asculta si pe net). Doar ca de 1 saptamana s-au tampit. De 10 ori pe ora dau cretinatatea de reclama pentru wearing a poppy. Aka trimite sms acolo, sms-ul costa cel putin 1 lira jumate din care CEL PUTIN 1 lira merge la veteranii din Irak si Afganistan pentru ajutarea saracilor oameni sa isi gaseasca joburi, sa faca pe ma-sa si pe ta-su.

Adica cum? Adica de ce? Adica stai asa, frate! In primul rand, tu, ca stat, trebuie sa ai grija de oamenii pe care ii trimiti cu pusca in mana la mama dracu! Nu de indieni, nu de evrei, nu de romani, nu de nimeni in primul rand. De idiotii aia de 20 de ani care nu au avut mai multa minte in cap decat sa se duca acolo. Pe urma, tu ca organizatie caritabila, in loc sa strangi fonduri, mai bine faci campanie anti mers acolo. Pentru ca – like I said – NU au ce cauta acolo. Nu americanii si cu atat mai putin britanicii (romanii, francezii, italienii si restul natiilor).

Si mai si au pe site-ul principal o poza de tot rahatul. Adica poza e faina, ideea e de rahat.

Deci nu. Nu sunt pacifista, in ultimele 4 zile am vrut sa omor 2 oameni. Dar oamenii aia mi-au facut MIE personal ceva. Astept exemple de ce au facut irakienii Marii Britanii si pe cuvant ca trimit mesajul ala. And I will wear a poppy.

Bloody Indians!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: