Despre self esteem si tipe proaste in general

17 08 2010
Nu ma cred cea mai desteapta persoana din lume. De fapt, nu cred ca exista persoana care sa isi autoadreseze apelativul “retardo” mai des ca mine. Dar am niste standarde impuse (de ceva vreme) de catre mine, mie. Si da, sunt judgemental.

Nu pot intelege cat de proasta poti sa fii sa te lasi calcalta in picioare in ultimul hal de cetateanul care afirma ca te iubeste. Cat de low poti fi? Da, poate ai impresia ca lumea incepe si se termina cu el, dar ce astepti? Prima palma? Primul pumn? Am citit undeva un titlu de blog… “hit me tender, fuck me sweet”. Nu pot pricepe de ce se aplica asta la cineva. La oricine.

Nu sunt in stare sa inteleg de ce nu ii trimiti spre origini. Daca in atatia ani ti-a demonstrat ca nu te poate pune pe locul 1 nici macar o data, fii ferm convinsa ca nu o va face niciodata.

Te-a ajutat odata demult? Da, asta fac oamenii intr-o echipa. Sau un cuplu. Oamenii retardati ii scot ochii femeii de langa el cu asta.

Inteleg ca lui ii convine. Are ce fute cand vine acasa, asta daca pleaca undeva. Are cine sa ii spele ciorapii si sa ii faca de mancare.

Si tu? Tu cu ce te alegi? In afara de privirea pierduta pe care am mai vazut-o parca undeva, pe posterele cu reclame la adaposturi de femei.

Nu ma intelege gresit, ai materie cenusie suficienta. Dar eu te consider proasta. Proasta ca nu esti in stare sa te ridici si sa nu te mai lasi calcata in picioare. Proasta ca nu te poti iubi mai mult pe tine si ca esti dependenta de un cretin. Sunt suficienti oameni care ti-ar da o mana de ajutor daca l-ai cere. Sau macar daca l-ai accepta.

Postul asta e dedicat oricui se simte. Din pacate, e insipirat din o realitate mult prea aproape de mine.

Advertisements

Actions

Information

One response

18 08 2010
evergreen

😦 nici eu nu am inteles asta, dar nu am fost pusa intr-o situatie asemanatoare…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: