Momentul in care am inceput sa urasc insula nenorocita

5 01 2011
Cand, ca o tampita, birocratia a refuzat sa imi dea NINul am respirat si m-am gandit ca nici la Masini Electrice nu am luat din prima examenul si totusi am terminat facultatea, deci tragedie mare n-o fi.

Cand, in iunie, era sa campam in parc pentru ca credit checkul vroia si numarul de la papuc si eu refuzam sa recunosc ce picior micut si finut zace in conversul rosu, am tacut si am zis ca asta este, oamenii trebuie sa isi ia 100000 de masuri de precautie, nu suntem nici ultimii, nici primii care trecem prin asta.

Cand trenurile au inceput sa circule mai rau ca in Romania si am inghetat ca tampita… well, se intampla. Chiar 2 saptamani la rand, am eu ghinion.

Cand curierii au inceput sa aiba intarzieri de 2 saptamani la livrari si oamenii imi urlau mie in cap… treaca de la mine, astia sunt inca proaspat parasutati in universul zapezii de 10cm.

Cand mi-au taiat rucsacul in autobuz, am fost zen. Pana mea, prea mi-am fortat norocul de-a latul istoriei cu bagaje nesupravegheate in mijloace de transport in comun, candva trebuia sa mi se intample si mie.

Dar cand de aproape 1 luna… da, acolo scrie 1 LUNA centrala mea inca nu merge decat dupa bunul ei plac (a se citi: nu stii niciodata daca faci dus rece sau clocotit, daca in casa e sauna sau polul nord) si oamenii care trebuiau sa o rezolve in 2 zile maxim imi spun calm (iritant de calm) “ne pare rau, nu va putem ajuta cu nimic, inca nu au venit piesele” imi vine sa ii dau dracu pe toti. Piesele in cauza au fost comandate (spun ei) acum 15 zile. De mentionat ca acum 18 mi-am comandat niste cacaturi din China. Care, surprinzator, au ajuns. Piesele, spun ei, inca nu.

In conditiile in care numai noi stim (adica ei, mareata companie de reparat centrale, nu) ca totusi centrala aia mai porneste din cand in cand, cum cacat sa faci asa ceva?

Pana azi credeam ca eu sunt cel mai execrabil customer service operator din istoria omenirii. Nu. Eu sunt un geniu, sunt cea mai draguta persoana din lume. Macar mie imi pasa de problema fiecarui tampit care ma suna (da, ii injur, dar oricum am prea multe fire albe) si ma chinui sa ma inteleg cu Xavier din Spania (literally ma chinui, literally din Spania, eu intelegand dar nevorbind spaniola, el intelegand dar nevorbind engleza) pentru cate unii. Deci ma agit. Ii sun inapoi. Macar sa stie ca nu am uitat.

Deci da, asta e momentul in care urasc insula nenorocita.

Advertisements

Actions

Information

6 responses

5 01 2011
Dani

asta e o postare demna de universulmadetesta šŸ™‚

5 01 2011
Liana

Nu, Universul e un simpatic in ultima vreme. Am o problema numai cu retardatii de la firma minune.

5 01 2011
dana

da, dar macar a iesit un blog super mishto din chestia cu centrala :p
nu exista, in insula nenorocita, echivalentul OPC-ului romanesc? adica, chestia aia de reclamat, din punctul de vedere al clientului, pe cel care (nu)presteaza servicii ? ar trebui sa fie ca, cica, OPC-ul a fost inventat la indicatia UE šŸ˜› Ca sa ne aliniem ….

5 01 2011
Liana

Ba exista. Dar pentru ca virgula contractul de intretinere al centralei ma-sii e pe numele proprietarului, numai el poate face plangere. Deci da.

8 04 2011
simiy

da, si eu urasc londra de abia astept sa plec de aici, imi fac contract cu o firma pentru tv , telefon si internet. imi instaleaza tv peste o saptamana apoi imi trimit peste o luna cutia de wireless apoi peste mai bine de o luna imi spun sa-mi cumpar telefon ca sa mearga netul apoi peste 2 luni inca tot nu sunt conectata la net dar factura iti vine la data stabilita in contract , ei nu iti ofera serviciile ptr care platesti nu e o problema. incerc sa fac o asigurare la masina e de 10 ori mai scumpa decat normal pentru ca nu ai cum sa dovedesti ca nu ai avut nici un discount cel putin un an si nu esti obisnuit cu drumurile lor daca esti strain(asta zic ei). incerc sa ma casatoresc ca sa trec mai usor de calvarul actelor necesare pentru munca si sunt amanata in ziua nuntii ca nu m-au putut verifica in 2 saptamani asa ca stabilim o noua data peste 3 saptamani. cand ajung din nou la data nuntii nu pot sa am ca martor cineva apropiat pentru ca nu vorbeste foarte bine engleza……..URASC LONDRA

8 04 2011
Liana

Ok, ok, usurel. šŸ™‚

Daca faci putina gura la customer service, ti se taie din factura urmatoare suma pentru perioada in care nu ai beneficiat de servicii. Am patit-o noi cu Virginul.

2 la mana, mi se pare de bun simt sa verifici un om caruia ii vei acorda cetatenie. Si la cati muritori au de verificat, 1 luna mi se pare un timp rezonabil pentru birocatia lor.

3 la mana, din nou mi se pare de bun simt ca pentru a face ceva (orice) in tara asta, a carei limba oficiala este ENGLEZA sa o stii. Nu, nu sunt judgemental, dar nu este LONDRA the evil creature.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: