Daca toata lumea se agita…

10 11 2011
.. Hai sa ma agit si eu. Sa urmez turma for a change.

Deci s-a lansat / se lanseaza maretul iPhone 4S – the most amazing iPhone yet, cum se lauda oamenii cu marul.

Gurile rele spun ca de fapt 4S-ul trebuia sa fie 4-ul, dar au trebuit sa lanseze 4-le pentru ca lumea (a se citi media) aflase deja prea multe detalii despre el. Si asa au lansat un 4 cu destul de multe bube in cap. Or so they say. Unde “they” sunt oamenii care il folosesc la maxim.

Al meu traieste bine mersi. Recunosc ca in ultima vreme cam face figuri si se blocheaza dimineata taman in mijlocul lecturii mele a FB-ului, dar la fel de usor recunosc ca nu i-ar strica un update saracului. Sau macar un reset.

Ce ar putea face 4S pentru mine si nu face 4? Recunosc ca acum sunt tentata sa spun ca nimic (well, in afara de poze mai bune 😀 ). Ca 4ul meu alb imi acopera nevoile la maxim si dincolo de el. Dar la fel am spus si despre Blackberry si acum ma intreb cum am putut sa il folosesc atatea luni. (Da, sunt o fitoasa) Pentru cine chiar vrea sa studieze diferente, s-a scris (si) aici.

Eu vreau sa pun putin accent pe alte diferente. Pe insula, 4Sul s-a lansat la jumatatea lui octombrie. In Romania se lanseaza peste 2 zile.

Acuma, la Vodafone Romania, un iPhone 4S de 16G costa, daca luam in calcul abonamentul de 39 de euro, per total aproape 1200 de euro. Din care 200 ii dai pe loc. Si primesti ce?

Pentru 39 euro/lună (TVA inclus)
300 minute naționale
300 SMS naționale
2000 minute în rețea
2000 SMS în rețea
200 MMS
1 GB Internet pe Mobil
opțiunea modem inclusă

Pe Three Mobile pe mareata insula, acelasi telefon, cu un abonament lunar de 35 de lire (aprox 42 euro) ajunge la 940 de lire (aprox 1100 euro). Si ce primesti?

Includes:
2000 any network minutes
5000 texts
5000 Three-to-Three minutes
All-you-can-eat Data

Ca o concluzie personala: iPhoneul e o jucarie draguta. Dar daca chiar nu esti toata ziua pe drumuri si sa trebuiasca sa fii legat toata ziua de net (a nu se citi FB), este un telefon obisnuit si atat. Cu touch screen, ca sa ai de ce sa te enervezi daca iti tremura degetele. Si in Romania nu as fi dat atatia bani pe el.

[fblike]

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: