Si daca nu le poti bate, alatura-te :)

22 03 2012

Spuneam ca nu imi plac schimbarile. Nu mi-am schimbat parerea de acum 9 zile. Doar ca intre timp am inceput sa duc neplacutul la extrem.

Sa explic.

Nu, schimbarea radicala NU este o mini Liana sau un mini Lian (sunt de parere ca genele mele will kick the shit out of genele lui EL 😀 ), nu este mutatul de pe insula, nu ma marit. Schimbarea miseleasca se numeste autobuzul. Adica in loc sa dorm pana la 7:20, acum la 6:30 sunt in picioare, cu ochii deschisi doar suficient de tare incat sa nu imi dau cu usa in cap (si nu imi iese chiar in fiecare dimineata nici asta), la 6:58 imi aprind tigara in fata casei sa o fumez in drum spre nenorocita de statie de autobuz. Dupa 1 ora ajung. Dupa-masa, tflul imi declara “iubirea” nemarginita cu 1 ora si ceva in niste autobuze care put, sunt pline de curent si preferabil circula dupa un program doar de ele stiut.

Plus ca lipsa lui EL de la biroul din fata mea face zilele mult mai lungi si plictisitoare. Si atunci cand ajung acasa, in loc sa adorm, dau din gura vreo 2 ore ca sa il aduc si pe EL up to date cu revoltele mele personale. Si ascult povesti nemuritoare despre Humphrey, ABS, fire aiurea… Jur, in curand o sa pot schimba si eu diverse parti la un BMW din ’94.

Asa ca am decis ca nu se mai poate. You want war, sir Universe, sir? Na, il ai!

Planul pe urmatoarele 2 luni este achizitionarea unei masini cu motorul putin mai mic decat al motocicletei la care viseaza EL. Musai trebuie sa fie automata, rosie si cu 2 usi. Marca (in acest moment) e neinteresanta, tinand cont ca asta va fi masina pe care am voie sa o fac praf (preferabil, doar masina, nu si pe mine). Si sa invat sa conduc.

In paralel, trebuie sa invat si nenorocirea de Highway Code. In care gasesti si aberatii de genul

On all journeys, the rider and pillion passenger on a motorcycle, scooter or moped MUST wear a protective helmet. This does not apply to a follower of the Sikh religion while wearing a turban.

Presimt ca the yellow book o sa imi mai provoace chestii nervoase, asa ca o sa revin asupra subiectului.

Deci, dupa ce o sa invat cartea asta (sau alta, daca o sa gasesc, ca asta e editata in 2009), o sa am de raspuns la 50 de intrebari in 57 de minute. Da, 57. Nu 50, nu 60. 57. De ce 57? Ca asa vrea muschiul englezilor. Ca sa trec, trebuie 43 de raspunsuri corecte. Aaaa!

PE URMA… dupa o pauza de 3 minute (ok, probabil de asta 57, nu 60) urmeaza testul teoretic 2. Hazard prevention. Adica ai un monitor si un mouse. Si pe monitor apar imagini din trafic. Si eu trebuie sa dau click pe potentiale pericole in trafic. Aici nu mai retin care e chestia de promovabilitate, pentru ca ma astept sa il dau de (cel putin) 2 ori.

Peeee urma, proba practica. Care, pe langa faptul ca ma plimba de ma ia naiba, presupune sa imi verific uleiul, rotile si alte chestii. Aham. Bun.

Parte buna: O sa imi pot da examenul pe masina personala, pe care o sa invat sa o pornesc in panta si sa o parchez cu spatele cel mai probabil noaptea, in ceva parcare. Humphrey’s gonna have a little sister! 😀

Toate polologhiile de mai sus sunt complicate. Dar sunt mult mai imbietoare decat perspectiva autobuzului cand ploua si e frig. Am zis!

A, da. Si ca sa fiu 120% sure ca nu mai am timp de nimic (dar NIMIC), din 19 ma duc la scoala sa invat germana. In est. Eu imi traiesc viata in nord-vest. De vis 🙂

[fblike]

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: