Britanicii sunt un popor de ciudati

30 03 2012
Muncitorii de nu stiu unde au anuntat ca S-AR PUTEA sa intre in greva. Care greva ar afecta alimentarea masinilor personale cu combustibil. Aceiasi muncitori trebuie sa anunte cu MINIM 7 ZILE INAINTE data de la care refuza sa mai faca ceva.

Bun. Se da enuntul de mai sus. Care ar fi reactia normala? Sa iti iei ceva masuri de prevedere si sa ridici din umeri.

Care este reactia de fapt aici? Ca un ministru oarecare (oarecare ca nu stiu eu ce fel de ministru si / sau cum il cheama) spune in presa ca daca muritorul mai are doar jumate de rezervor plin e musai si neaparat sa mearga sa il umple ca muncitorii de nu stiu (eu) unde au anuntat ca S-AR PUTEA sa intre in greva.

Care este reactia la asta? Benzinarii blocate, cozi pe sosele la intrarea in benzinarii si, dupa 1 zi de freaking insanity, benzinarii inchise ca nu mai au combustibil.

Nu stiu exact daca sa ma amuz sau sa ridic ironic o spranceana. Cred ca amandoua, in final 🙂

(Humphrey nu a fost traumatizat in cozi. Si nici Hondi. Partial ca stapanii lor sunt niste puturosi cu alergie la cozi, partial ca eu nu sunt convinsa ca muncitorii de nu stiu – eu – unde chiar vor intra in greva. Pam pam)

[fblike]

Advertisements

Actions

Information

2 responses

30 03 2012
defythewind

Un coleg se plangea azi ca a trebuit sa mearga la benzinarie. Omul chiar avea nevoie (pleaca in weekend), si a trebuit sa stea la cozi sa faca plinul tocmai pentru ca ceilalti au luat-o razna. Problema e ca daca se apuca vreo cativa sa cumpere ca inecatii, ceilalti sunt nevoiti sa urmeze turma, altfel raman fara combustibil.

Am auzit ca o tante si-a dat foc pitrocind benzina prin bucatarie. Dusi cu pluta unii, zau.

30 03 2012
Liana

Un coleg de-al meu a emis o ipoteza extrem de … solida, sa spun asa. Cum ca ar fi fost nevoie de bani multi si repede si atunci au cauzat isteria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: