WTF is wrong with the world?

24 09 2012
Pentru ca statutul de unemployed vine cu tones of free time sa citesc presa, azi dimineata am dat peste articolul asta.

Pe scurt, musulmanii nascuti in Marea Britanie s-au apucat de antrenamente pentru misiuni sinucigase impotriva lui Harry. Nah, bun. Parerea mea vizavi de trupele britanice (americane, romane, [insert nation here]) in Afganistan e irelevanta. Parerea mea vizavi de cat de defecti sunt musulmanii by default e la fel de irelevanta.

Ce ma enerveaza pe mine e nu ca vor musulmanii sa il omoare pe Harry. Ce ma enerveaza pe mine ca e tu, cetatean al unei tari care te-a primit, care are legi sa te protejeze pe tine – britanic de prima generatie – mai tare decat pe aia care erau aici de pe vremea cavernelor (ca daca nu urli rasism), al unei tari care (pun pariu!) iti da casa moca si ajutoare sociale mai mari decat salariul britanicului care e aici de pe vremea cavernelor si care MUNCESTE (intr-un stil personal, dar munceste never the less) te apuci sa ataci tara asta. Pentru ca, iti place sau nu monarhia, Harry este reprezentantul tarii.

Nu inteleg. Sincer. Nu iti plac britanicii, nu iti place Europa, nu iti place faptul ca femeile isi arata pielea, nu iti place nimic care nu respecta extremismul din coran, dar te incapatanezi sa stai aici, sa pretinzi, sa ceri si – in caz ca nu primesti ce vrei – sa urli rasism.

Fuck off!

[fblike]

Advertisements

Actions

Information

One response

26 09 2012
seb

Nuffin’ is wrong, they are just dumbasses. Si unul dintre lucrurile care le place tampilor, in afara violentei, este sa justifice violenta aia printr-un fel de chemare sfanta/prezervare a societatii. Tamil gangs in London, white supremacist groups and ,whit your permission, british born middle eastern terrorists with hooligan tattoos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: