2013, te-am asteptat cu nerabdare

2 01 2013
Nu am facut o recenzie a lui 2012. Pentru ca nu am in cap decat chestii nasoale legate de el pe care nu vreau sa le transform in biti, ca atunci devin si mai reale. Singurul lucru bun exceptional care s-a intamplat in 2012 nu are legatura cu mine si nu am nici un merit pentru el. Avansarea piticaniei. Inca nu am reusit sa imi adun cuvintele si pozele si tot sa expun ZIUA. Acea zi in care am fost infinit de mandra de ea. Si in care m-am convins (din nou) ca e geniala šŸ™‚

Bun. 2013. Ce va aduce. Nu ce sper ca va aduce, ce VA ADUCE.

Pai, multe carti. Nu doar in biblioteca, si la mine in cap. Mi-am redefinit relatia cu Stephen Johan Kindle si am descoperit ca ii trebuie mai multa atentie decat i-am oferit de cand l-am primit pana acum. As avea si o lista, am mai adaugat la lista, am mai sters de pe lista… Plus ca o sa imi revizuiesc chestia cu “daca am inceput o carte, ma incapatanez sa o termin”. Nu. Daca am inceput o carte si nu imi place, o sa o trimit la naiba. Pentru ce sa pierd timpul? Cititul asta implicit va duce la cresterea locului asta. Pentru ca mi-e drag desi are 2 posturi pana acum si nu prea multi cititori.

O sa imi gasesc JOBUL. Acel job pe care il caut de juma’ de an si care (stiu eu!) ma cauta si el pe mine. And all shall be good with the world again.

Si, cel mai important, o sa am mai multa grija de mine. Pentru ca in ultima luna am constatat ca nu fac asta. Oricat m-as bate cu pumnul in piept ca eu sunt pe locul 1, am constatat ca nu e asa. Si nu e ok. La asta am inceput sa lucrez pe vremea cand 2012 inca isi mai dadea ultimele suflari si rezultatele au inceput sa se vada. Ceea ce e bine, dar in nici un caz suficient. Deci quality time eu cu mine, marit dozajul de egoism si miserupism si o sa realiniez planetele.

Nu sper intr-un 2013 mai bun, mai frumos, mai gras, mai fericit. Stiu clar ca asa va fi. Pentru ca o sa am grija sa fie.

Ceea ce va doresc si voua.

[fblike]

Advertisements

Actions

Information

2 responses

3 01 2013
dana

ba, apropo de lucrul bun/exceptional, ai si tu mai multe merite : faptul ca uneori ai fost mediator, faptul ca de multe ori ai fost finantator…piticania iti datoreaza si tie asta šŸ™‚

14 01 2013
ch3815h

toate bune si-n 2013! šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: