Stii momentul ala…

17 05 2013
Momentul ala in care stii, esti sigur 100% ca ce faci nu e bine deloc, dar DELOC, nici macar putin… Cand esti sigur ca toate se vor termina prost pentru ca nu au cum sa se termine bine? Cand stii ca nu te joci doar cu egoul tau dar si cu sentimentele altora? Si desi stii toate astea, continui sa faci ce faci desi stii ca nu e bine deloc. Dar DELOC. Nici macar putin. Nici macar nu e tangentiala intr-un punct cu notiunea de “bine” toata treaba asta.

Si stii momentul ala cand totul se va duce dracu si o sa ramai undeva intrebandu-te ce cacat a fost in mintea ta de ai facut toate alea? Da, e momentul imediat urmator momentului in care stii, esti sigur 100% ca ce faci nu e bine deloc, dar DELOC, nici macar putin. Doar ca ala inca nu a venit, il mai amani putin. Putin de tot…


Actions

Information

3 responses

19 05 2013
ch3815h

nu stiu ce si cum, nici nu voi musai ca sa aflu, dar de e ceva ce supara momentan, sper sa-l poti solutiona fara ca sa existe regrete dupa.

21 05 2013
nouatigaraelectronica

Urat momentul ala…

1 06 2013
m

de analizat situatia:
are fata prieten sau nu mai are fata prieten;are fata sarviciu sau nu mai are serviciu;are fata sanatate sau nu mai are sanatate;are fata familie undeva in lumea asta sau nu are familie;cu cine se poate sfatui fata la nevoie, atunci cand nu mai are incredere in propria judecata sau mai vrea o opinie avizata?ce poate sterge cu buretele din trecut si unde poate incepe ceva nou?;la cine poate cere ajutor-cunoaste vreo persoana de incredere?
ai cugetul apasat de vreun pacat, cere iertare si …..mergi mai departe cu incredere.

Leave a comment